تبلیغ وینک مگ

🔴 نکاتی از نتایج انتخابات مجلس دوازدهم

انتخابات

انتخابات

🔻آمار

👈 جمعیت واجدین شرایط رای در کل کشور در انتخابات مجلس یازدهم، کمتر از ۵۸ میلیون نفر و در انتخابات مجلس دوازدهم، بیش از ۶۱ میلیون نفر بوده است که بیش از ۳ میلیون نفر افزایش داشته است که حدود همین میزان نیز رای اولی داشته‌ایم.

👈 مشارکت در این دوره، حدود ۴۱ درصد اعلام شده است که علیرغم افزایش جمعیت واجدین شرایط رای، اما به لحاظ درصدی تغییری نکرده است و تقریبا با دوره قبل مجلس، تفاوتی ندارد و چیزی که مشخص است، حداقل ۴۰ درصد مردم، نشان داده‌اند که در سخت‌ترین شرایط، به هرشکل ممکن، پای کار نظام هستند.

👈 میانگین مشارکت در تمامی انتخابات مجلس در ابتدای انقلاب (مجلس اول ۵۲ درصد) تا کنون (مجلس دوازدهم ۴۱ درصد) حدود ۵۷ درصد بوده است و بیشترین مشارکت در انتخابات مجلس، متعلق به مجلس دوره پنجم (به ریاست ناطق‌نوری) با ۷۱ درصد بوده است و پس از آن در دوره اصلاحات در مجلس ششم با ۶۷ درصد بوده است؛ به عبارتی حداکثر وزن اصلاح‌طلبان ۲۶ درصد بوده است؛

👈 در ضمن به طور قطعی، همیشه حدود ۳۰ درصد مردم در هیچ انتخابات مجلسی شرکت نکرده‌اند و رقابت‌ها بین ۷۰ درصد آرا بوده است که ۴۰ درصد آنها هم در سخت‌ترین شرایط، شرکت کرده‌اند؛ به عبارتی بیش از ۵۷ درصد.

👈 جمعیت واجدین شرایط رای در استان تهران در انتخابات مجلس یازدهم، بیش از ۹.۶ میلیون نفر و در انتخابات مجلس دوازدهم، بیش از ۱۰ میلیون نفر بوده است که حدود ۴۰۰ هزار نفر افزایش داشته است که حدود همین میزان نیز رای اولی داشته‌ایم.

👈 میزان مشارکت در استان تهران، مانند انتخابات مجلس قبل، همان ۲۶ بوده است.

👈 جمعیت واجدین شرایط رای در شهر تهران در انتخابات مجلس دوازدهم نیز، کمتر از ۷.۸ میلیون نفر بوده است.

🔻وضعیت جریانات سیاسی

👈 علی مطهری و فهرست اطلاح‌طلب صدای ملت، علیرغم ۳۰ نفره بودن کرسی‌های تهران، حتی در ۶۰ نفر اول منتخبان تهران هم نیستند.

👈 محمدباقر نوبخت، معاون روحانی، علیرغم حمایت‌ علی لاریجانی هم نتوانست، آرای مردمی را به خود اختصاص دهد و وزن‌کشی روحانی و لاریجانی انجام شد.

👈 محمدرضا باهنر و محمدرضا پورابراهیمی از حلقه کرمان نیز از راهیابی به مجلس بازماندند.

👈 قالیباف، رییس فعلی مجلس در تهران در جایگاه چهارم قرار گرفت و سید نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس نیز از راهیابی به مجلس بازماند.

👈 صادق لاریجانی، رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، از حضور مجدد در مجلس خبرگان رهبری بازماند و رای نیاورد.

👈 محسن اسماعیلی و مصطفی پورمحمدی هم از راهیابی به مجلس خبرگان رهبری بازماندند.

👈 احمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، نفر سوم انتخابات شد و به مجلس خبرگان رهبری راه یافت و سید احمد حسینی، عضو فقهای شورای نگهبان نیز نفر اول شد.

👈 سید ابراهیم رئیسی، با کسب ۸۲.۵۷ درصد آرا، نماینده منتخب مردم استان خراسان‌جنوبی در مجلس خبرگان رهبری شد که نسبت به آرای وی در مقایسه با انتخابات دور قبل مجلس خبرگان رهبری، رشد ۸ درصدی داشته است.

0 مورد نقد و بررسی

تبلیغ وینک مگ

→ خواندن مطلب قبلی

حضور گرم شهروندان حاصل زحمات و خدمات مجموعه مدیریتی در شهرستان است

خواندن مطلب بعدی ←

کوتاهی فرماندار در صدور کارت خبرنگاری (روز انتخابات) برای هفته نامه مامن

محبوب ترین