تبلیغ وینک مگ

زن بودن درافغانستان آیا جرم است؟ شوهرکردن را یادداشتی، کارکردن و اشپزی¬کردن را یادنداشتی!

زن بودن در افغانستان آیا جرم است؟

زن بودن در افغانستان آیا جرم است؟

دکتر زهرا محمدی: ما در کشوری به دنیا آمدیم که حق تحصیل حق کار حق زندگی را نداریم. تمام زندگی خود را باید به ترس زندگی کنیم. همیشه باید دختران و زنان افغان در حال مبارزه با زندگی با مردم با دولت باشند. بسیاری دختران با وجود سن کم مجبور به ازدواج می‌شوند آن‌ها حتی بسیار وقت‌ها حق انتخاب ندارند و در خانه مادر شوهر با طعنه و کنایه اینکه شوهرکردن را یادداشتی، کارکردن و اشپزی¬کردن را یادنداشتی یا به هزاران بهانه مختلف مورد لت کوب، همسر، پدرشوهر، مادرشوهر و… قرار می‌گیرند. حتی به قتل می‌رسند، یاهم زمان ولادت از اثرکم بودن سنشان فوت میکنند، بااسلحه تهدید به مرگ می‌شوند و غیره کارها…

به تازگی زنان راجع به حقوق خود میدانستند که طالبان آمدن و به هزاران سال عقب دوباره بازگشتیم و فعلا سخت‌ترین دوره‌ها را تجربه میکنند. تلاش‌ها برای پاک کردن زنان و دختران از زندگی روزمره در افغانستان تنها یک سال از زمانی که طالبان در ۱۵ آگست ۲۰۲۱ حکومت را به دست گرفتند، افزایش یافته است.

زنان و دختران همچنان با محدودیت‌هایی بر حقوق اولیه بشر خود که توسط گروه شورشی اسلامگرای سنی برای اولین بار از سال ۲۰۰۱ به این سو اعمال شده است، مواجه هستند. آثار دو دهه حقوق زنان که به سختی به دست آمده است، به سختی در میان بحران اقتصادی، خشکسالی و حکم‌های ستمگر باقی مانده است. طالبان به این باورند که آموزش زنان بر خلاف اسلام است، پوشیدن حجاب اکنون مورد نیاز و اجرا است و زنان نمی‌توانند بدون سرپرست مرد به سر کار بروند و یا آزادانه سفر کنند. به زنان افغان وعده داده شد که تحت تفسیر طالبان از قوانین اسلامی، حق پیگیری آموزش و اشتغال را دارند اما این گروه نتوانسته است آن را تحویل دهد.

زن بودن در افغانستان آیا جرم است؟
زن بودن در افغانستان آیا جرم است؟

#صدای_زنان_افغانستان_باشین
#دکتر_زهرامحمدی

************
اخبار، آگهی های دولتی و غیردولتی
انتشارات کتاب و خدمات نشر (تایپ، صفحه آرایی، جلد و…)
خبر، گزارش، مصاحبه
ارسال سوژه و خبر؛
۰۹۱۲۵۲۹۰۵۵۶
۰۹۲۱۲۰۶۲۲۷۱
https://eitaa.com/maemannews

صفحه اصلی یک


https://www.aparat.com/maemannews

🌹🌺🌹🌺🌹🌼🌼🌸🌺🌞

0 مورد نقد و بررسی

تبلیغ وینک مگ

→ خواندن مطلب قبلی

ضرورت تاسیس شورای هماهنگی اطلاعات کشورهای مسلمان

خواندن مطلب بعدی ←

کوئید ۱۹؛ سد گزینش در آموزش و پرورش

محبوب ترین