امید پویا مسئول فدراسیون خبرنگاران در تبعید افغانستان؛ خطر اخراج و بی توجهی بین المللی، جان فعالان رسانه ای افغانستانی را به خطر انداخته است

دومین نشست مشترک مدیرمسئول هفته نامه مأمن و مسئولین فدراسیون خبرنگاران در تبعید و اعضای هیات مدیره سازمان حمایت از جامعه مدنی و خبرنگاران تبعیدی افغانستان در دفتر هفته نامه مأمن برگزار شد.

نشست مشترک

با فعالان رسانه ای در تبعید افغانستان

در این نشست دکتر داود محمدی تیکانتپه با اشاره به ماهیت کار خبری بر ضرورت اقدامات هماهنگ‌ شده و مستند برای جلب حمایت نهادهای داخلی و خارجی تأکید کرد و در ادامه پیشنهاد داد بانک اطلاعاتی از خبرنگاران و فعالان مدنی افغانستانی که در معرض تهدید قرار دارند تهیه شود تا امکان صیانت و حفاظت از جان این افراد وجود داشته باشد.

داود محمدی اضافه کرد: خبرنگاران در حقیقت به عنوان پرچم دار عدالت و صدای مظلومان در جهان دارای هدف مشترک هستند و به این جهت بین خبرنگاران ایرانی و افغانستانی فرقی نیست، به خاطر اینکه شماری از خبرنگاران و فعالان جامعه مدنی در ایران در معرض خطر اخراج اجباری قرار دارند لازم تا بتوانیم در کنار همدیگر روی اهداف مشترک کار نماییم اگر بشود ملاقات را با نمایندگان شورای اسلامی جهموری ایران تنظیم خواهیم نمود تا صدای شما را به گوش مسئولین مربوطه انتقال دهند. از انجایی که اهداف و نهاد شما برای ما مشخص است با تمام قدرت در کنار شما هستیم و از هیچ حمایتی در این خصوص دریغ نخواهیم کرد.

نوید عزیزی عضو شورای رهبری سازمان حمایت ازجامعه مدنی و خبرنگاران افغانستان در تبعید این جلسه را مهم دانسته گفت؛ خوشحال هستیم از اینکه در دومین نشست مشترک با شخصیت دانشمند و فرهنگی همچون آقای محمدی روی مسایل مهم و رسیدگی به مشکلات خبرنگاران و فعالین جامعه مدنی در ایران و هماهنگی با مقامات جمهوری اسلامی ایران بحث گفتگو می‌نماییم.

عزیزی افزود: اگر ما از تاریخ گذشته افغانستان و ایران صحبت کنیم در حقیقت یک ملت با یک فرهنگ هستند و مرزها بیشتر برای ایجاد تفرقه است به همین خاطر بهتر است بر همکاری و همراهی باهم تأکید داشته باشیم.

امید پویا مسئول فدراسیون خبرنگاران در تبعید در این نشست صحبت نموده گفت: ما امروز در ایران با بد سرنوشتی قرار گرفتیم از یک طرف بی‌توجهی نهادهای بین المللی و از طرف دیگر در خطر اخراج اجباری قرار داریم و ما سپاسگزاری می‌کنیم از دولت جمهوری اسلامی ایران که در چندین دهه از ما مردم مهمان نوازی نمودند.

پویا افزود: از زمان سقوط افغانستان به دست طالبان شماری از خبرنگاران و قعالان جامعه مدنی و حتا نظامیان دولتی پیشین افغانستان به خاطر آرامش و امنیت خود و خانواده‌ها به کشور ایران مهاجرت نمودند چرا که کشور ایران و افغانستان روابط گسترده­ی تاریخی دارند به همین خاطر بستری برای مهاجرین افغانستان قرار گرفته است از اینکه بتوانیم به مشکلات خبرنگاران و فعالین جامعه مدنی رسیدگی نماییم.

جیحون ریسپور عضو شورای هبری در روابط بین المللی سازمان حمایت از جامعه مدنی و خبرنگاران افغانستان در تبعید صحبت نموده گفت: افغانستان و ایران بخاطر هم زبان بودن در کنار یکدیگر خویش بخاطر بلند نمودند، صدای عدالت و حفظ برقراری روابط کاری بهتر، اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

دکتر سیر نیکزاد عضو فدراسیون خبرنگاران در تبعید روی روابط کاری خبرنگاران و مسولین نهادهای رسانه یی ایران و افغانستان صحبت نموده گفت: خبرنگاران در تمام دنیا با یک اهداف مشترک کار می‌کنند که همانا رسانیدن صدای ملت به گوش دولت‌ها و برقراری عدالت در یک جامع است

در اخیر این نشست ازسوی مسولین فدراسیون خبرنگاران در تبعید و سازمان حمایت از جامعه مدنی و خبرنگاران افغانستان در تبعید از آقای دکتر داود محمدی تیکانتپه به پاس هماهنگی با مقامات جمهوری ایران به زودی سپاس گزاری نموده و روی تأمین روابط با نهادهای رسانه یی و خبرنگاری تأکید ورزیدند و تا بتوانیم از طریق این نهاد به مشکلات خبرنگاران و فعالان جامعه مدنی در تبعید رسیدگی صورت گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *