تبلیغ وینک مگ

🔰 چرا فعالیت‌های فرهنگی شهرداری شهریار دیده نمی‌شود؟/تاسیس سازمان فرهنگی- ورزشی در شهرداری شهریار امری ضروری است

احزاب سنتی و انتخابات

احزاب سنتی و انتخابات/مامن

 

به دفعات نوشته‌ایم که شهرداری شهریار قدیمی ترین شهرداری شهرستان‌‌های استان تهران است و با توجه به مرکزیت آن در شهرستان، ضرورت دارد ملزومات و امکاناتی حتی فراتر از خود شهر داشته باشد. چرا که سرریز تامین نیاز شهرهای همجوار نیز عمدتا دامنگیر شهر شهریار است.
💠 از سویی برهمگان روشن است که تامین مایحتاج درصد بسیار بالایی از مراسم‌ها و برنامه‌‌های شهرستانی بویژه در حوزه فرهنگی بر عهده شهرداری شهریار می‌باشد و این مهم تمام انرژی و زمان معاونت فرهنگی – ورزشی شهرداری را تحت‌الشعاع قرار داده است. به نحوی که عوامل این حوزه فرصت پرداختن به وظیفه محوله خود ندارند و از اینرو همواره زیر تیع تند انتقادات خودی و غیرخودی هستند و متهم به کم‌کاری می‌گردند.
درحالیکه مجموعه فرهنگی شهرداری شهریار اصلا کم‌کار نیست و‌ اتفاقا از حوزه‌های پویا و پرتلاش شهرداری شهریار محسوب می‌شود که با دوندگی‌های شبانه روزی خود، آبروی شهرستان را در برنا‌مه‌های کلان فرهنگی و مذهبی می‌خرد. اما از آنجا که این مجموعه متاسفانه مکلف شده است تا جور دیگر دستگاه‌ها و نهادها و حتی متولیان مدعی فرهنگی را هم به دوش بکشد، عملا در حوزه فرهنگی و ورزشی شهرداری کارآیی چندانی برای انجام رسالت واقعی خویش ندارند و تمام زمان خود را صرف پشتیبانی برنامه‌‌های فرهنگی و بعضا ورزشی شهرستان، یعنی صفر تا صد این مراسم‌‌ها، حتی تهیه کیک و ساندیس، آب معدنی و صندلی و استیج و بنر و… غیره نماید که اصلا در زمره شرح وظایف ذاتی شهرداری نیست!!!
💠 حال با توجه به درجه ۱۰ شهرداری شهریار و بار جمعیتی ۴۰۰ هزار نفری (این عدد منهای سرریز جمعیت شهرهای همجوار است) که از سرانه‌‌های فرهنگی و ورزشی شهر شهریار استفاده می‌کنند، و همچنین رعایت ضوابط وزارت کشور مبنی بر اینکه شهرداری‌ها را مکلف نموده‌است تا در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت که از زیرساخت‌های لازم نیز برخوردار هستند، ملزم به تشکیل سازمانی تحت این عنوان کرده است و عدم رعایت آن‌ تخلف شهرداری محسوب می شود.
و در شرایط کنونی، ۱۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی از سوس مدیریت شهری شهریار احداث و تحت مدیریت شهرداری قرار دارد.
از طرفی پروژه‌های فرهنگی و ورزشی جدیدی دیگری نیز از فرهنگسرا گرفته تا سالن ورزشی و استخر در دستور کار شهرداری شهریار در دوره ششم قرار دارند که بزودی آماده بهره‌برداری خواهند بود تا به سرانه‌های فرهنگی و ورزشی شهر‌ افزوده شوند.
فلذا با جمیع جهات، ضرورت تاسیس “سازمان فرهنگی- ورزشی” برای این مجموعه کاملا محسوس است.
سازمانی که هم اختیارات قانونی بیشتری دارد و هم می‌تواند دو بازوی قوی فرهنگی و ورزشی را بعنوان زیرمجموعه در کنار یکدیگر ساماندهی نماید تا بازدهی بیشتری برای هر دو حوزه (فرهنگی و ورزشی) داشته باشد.
بنابراین با تاسیس سازمان مذکور که زیر نظر معاونت فعلی فعالیت خواهند نمود، دست مدیر مجموعه در ارائه خدمات بهینه به شهر و شهرداری باز‌می‌گردد.
💠 حرف آخر؛
با توجه به اینکه تاسیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری شهریار مقوله مهمی است و انتظار می‌رفت در خیلی سنوات قبل پیگیری و صورت بگیرد، از مدیریت شهری و شورای شهر شهریار انتظار می‌رود نسبت به تاسیس این سازمان که می‌تواند بسیاری از مشکلات فعلی این حوزه را مرتفع نماید، اهتمام ویژه داشته باشند.
البته شنیده‌ها حکایت از آن دارد؛ مدیریت شهری شهریار طی مطالعات و بررسی موازین قانونی، اخیرا اقدام به تنظیم لایحه و ارسال آن به شورای شهر نموده است تا پس از تصویب توسط نمایندگان مردم در پارلمان محلی، تاسیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری در دستور کار قرار گیرد.

 

0 مورد نقد و بررسی

تبلیغ وینک مگ

→ خواندن مطلب قبلی

آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه ها در هفته دولت بدون تصویر رهبر انقلاب و رئیس جمهور منتخب !!!

خواندن مطلب بعدی ←

بررسی اعتیاد در جامعه از منظر جامعه شناسی/یادداشت

محبوب ترین