افروز نیوز-(پرویز امینی) حفظ یاد و خاطره شهدا برای مردم ایران از اوجب واجبات است و آحاد جامعه حضور در مراسمهای مربوط به شهدا را مایه مباهات و یک افتخار میدانند. اما امروز چه شده است که حضور مردم در این مراسمها را کم رنگ میبینیم و چهرهها اندک هستند و تکراری؟؟؟
💠 شایان ذکر است؛ سالهای نه چندان دور، یادوارههای شهدا در شهرستان شهریار آنقدر ساده، بیریا و مردمی برگزار میشد که اقشار مختلف جامعه در آن شرکت میکردند. تا اینکه برگزارکنندگان آنرا به مسابقه گذاشتند و هر یک سعی کرد مجللتر و گرانتر از دیگری انجام دهد.
لذا مدتی است که این یادوارهها رنگ دیگری به خود گرفته و متاسفانه با زرق و برق و البته خیلی پرهزینه برگزار میشود. یعنی ریخت و پاش با هزینههای نامتعارف. جوری که با این رویه نگران لاکچری شدن آن در آینده نزدیک هستیم!
از مجری گرانقیمت و تلویزیونی گرفته تا مداحهان معروف و برند کشوری، سخنران شهیر و پرآوازه، میهمان ویژه که اسم و رسمی داشته باشد و دورش پر از محافظ و حدم و خشم باشد، پذیرایی آنچنانی و شام، تلویزیون لاکچری ۱۰۰ متری در پشت جایگاه، سیستم صوتی دالبی و خفن، انواع و اقسام بنر و…!
متاسفانه اینروزها در یادواره شهدا، در مساجد صندلی جای فرش را گرفته و دیگر زشت میدانیم میهمانان کت و شلواری و اتو کرده بر زمین جلوس کنند!!!
برای ردیف اول، میز عسلی میگذاریم و روی آن هم یک پک کامل از میوه و آب معدنی و آبمیوه و…
نمونه آنرا در مراسمی که به همین منظور غروب یکشنبه گذشته در مصلی شهریار برگزار شد، مشاهده کردیم که حتی بین نشستگان در صف اول و مردم هم فاصله طبقاتی معنیداری وجود داشت!!!
دیدیم که باز هم بین مسئولین و مردم خط کشیده میشود و حداقل ردیف اول مختص مسئولین است! دیدیم که برای آن مسئول میز پذیرایی تدارک دیده بودند و مابقی مردم در مراسم کشک!!!
افسوس! چه زود فراموشمان شد شهیدی که برای او یادواره برگزار کردیم، با هدف حذف فاصله بین مردم و مسئولین جان خود را فدای آرمانهای نظام کرد.
💠 بر سر این جامعه چه بلایی آمده است که مسئولین آن نشستن در کنار مردم را برای خود عار میدانند؟ آیا مسئولین و متولیان برگزاری یادوارههای شهدا تاکنون به این موضوع فکر نکردهاند که چرا هربار علیرغم فراخوان عمومی و تبلیغات گستردهای که صورت میگیرد، باز هم استقبال عمومی از این یادوارهها نیست؟
پاسخ بسیار شفاف و روشن است. مردم احساس میکنند که یادواره شهدا بیشتر تبدیل به آتلیه عکاسی برای برخی شده است تا چفیه بر گردن، مقابل دوربینها ژست انقلابیگری بگیرند و رزومه مدیریتی خود را موجهتر کنند.
💠 آری، اگر میخواهید برگزاری یادواره شهدا در شهرستان شهریار حال و هوای عرفانی و روحانی سالهای نه چندان دور را داشته باشد، حتما از تجملات بکاهید و آنرا مردمیتر برگزار کنید.
ولله که برگزاری یادواره شهدا نیاز به پول و ریخت و پاش ندارد، بلکه کافیست دولتیها مسئولیت آنرا به خود مردم واگذار کنند. آنگاه خواهید دید که این مردم تکلیف خود در قبال مقام والای شهید را خوب میدانند. پس لطفا خود را عقب بکشید و در مردمی بودن یادواره شهدا دخالت نکنید.
یا اگر باز هم اصرار و سماجت به برگزاری دارید، پس مراسمی بگیرید که از قاری قرآن گرفته تا مجری و مداح و سخنران و راوی و دیگر ملزومات آن از پتانسیلهای دلسوخته و دلسوز بومی باشند. آنگاه خواهید دید که این مردم چگونه و با چه شوری در مراسم شهید شرکت کرده و با خانواده معظم شهدا همآوایی میکنند.
💠 و اما حرف آخر:
میدانیم که این گفتهها هیچ تاثیری در برگزاری یادوارههای آتی ندارد و حضرات باز هم کار خود را تکرار میکنند و چه بسا اینبار پر زرق و برقتر!!!
اما بر خود وظیفه داشتیم درد دل مردم را درخصوص نوع برگزاری پاسداشت شهدا و خروج این مراسم از ریل واقعی خود را بگوییم.
گفتیم تا بماند به یادگار!!!
@afroznews1347
یک مورد نظر
Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.
نظرات بسته شده است.